Siirry suoraan sisältöön

Treidaushaaste Mihin Sitä Säästäis?-kanavalla

Blogin puolella on viimeisen parin viikon aikana ollut poikkeuksellisen hiljaista, ja sille on hyvä syy: Aika on kulunut muiden projektien parissa, joista yksi suurimmista on viimeisen parin viikon aikana ollut Mihin Sitä Säästäis?-kanavan kanssa startattu treidaushaaste, jossa pyrimme kanavalla esiintyvän Larin kanssa oppimaan osakekaupankäyntiä täysin nollista – eli ollaan ihan nuubeja.

Sarjan nimikin on osuva – Nuubit Treidaa. Seuraavat 12 viikkoa kuluu siis erään toisen projektin lisäksi tämän videosarjan tuotannon ja osakekaupankäynnin opiskelun merkeissä.

Tutustu sarjaan Mihin Sitä Säästäis?-kanavissa

Jos haluat seurata sarjaa ja treidaussalkkujemme kehitystä näiden 12 viikon ajan, ota ihmeessä Larin kanava seurantaan: YouTube – Mihin Sitä Säästäis?

Katso 1. kaupankäyntiviikon video tästä ->

Päivityksiä kaupankäynnin tapahtumista postailen myös Instagramiin, ja myös Larin kanavan Instagram-tililtä löytyy säännöllisiä tilannepäivityksiä sarjan edetessä. Tätä kannattaa ehdottomasti seurata, sillä kummallakaan kilpailuun osallistuvalla mestarilla ei ole juuri mitään kokemusta päiväkaupankäynnistä tai treidaamisesta yleensä.

Itsekin olen tästä innoissani ihan jo siksi, että kilpailu tavallaan pakottaa opiskelemaan myös vähän edistyneempiä teorioita, ja se laajentaa omaa osaamistani – vaikka treidaaminen ei missään nimessä olekaan sellainen aihe, jota uskon pitkällä aikavälillä tekeväni jatkossa (koska sijoitusstrategiani keskittyy pitkän aikavälin tuottoon ja korkoa korolle-ilmiöön).

Nämä opit ovat kuitenkin varmasti hyödyllisiä jatkossa ihan tavallisessakin osakesijoittamisessa, ja esimerkiksi tämän viikon jaksossa (linkki yllä) käydään läpi myös osakesijoittamiseen soveltuvia indikaattoreita, kuten RSI:tä ja liukuvia keskiarvoja.

Vähän erilaista sisältöä on siis luvassa, mutta Rahablogiin tästä en todennäköisesti kovinkaan aktiivisesti kirjoittele. Voit kuitenkin seurata kirjoituksiani osoitteessa mihinsitasaastais.fi, johon kirjoittelen myös joka viikko edeltävän viikon tilannepäivityksiä kisan edistymisestä.

Täällä ollaan siis edelleen, mutta lyhyt hiljainen jakso tähän saattaa Rahablogin sisällön osalta tulla. Ei kuitenkaan hätää, sisältöä suunnitellaan parhaillaan ja tuotanto jatkuu normaalisti viimeistään haasteen loppumisen jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Saat kuukausittaisen yhteenvedon Suomen parhaan sijoitusblogin artikkeleista. Yksi sähköpostiviesti kuukaudessa. Ei turhaa roskapostia.