Siirry suoraan sisältöön

Miksi Rahablogi on olemassa? Millä perusteella Rahablogi on Suomen paras sijoitusblogi?


Missio

Rahablogi

Rahablogi perustettiin rehellisesti sanoen ilman missiota tai sanomaa. Perustin blogin Heinäkuussa 2022, koska kaipasin tekemistä vapaa-ajalleni. Käytän suurimman osan vapaa-ajastani talousasioita opiskellen, ja mietin miten voin jakaa tietoani myös muille: Rahablogi syntyi.

Kirjoittamisen aloitettuani ja uusia asioita tutkiessani minulle alkoi entistä selkeämmin valkenemaan, että Suomessa ja maailmalla koulutusjärjestelmässä on yksi, selkä puute: Talousosaamisen opettaminen.

Siitä hetkestä lähtien Rahablogin missio Suomen parhaana sijoitusblogina on ollut tuottaa laadukasta, helposti ymmärrettävää sisältöä joka auttaa ymmärtämään oman talouden perusasioita ja antaa sinulle lukijana työkalut, joilla voit aloittaa oman tiesi vaurastumiseen.

“The single most powerful asset we all have is our mind. If it is trained well, it can create enormous wealth.”

Robert Kiyosaki, ”Rich Dad Poor Dad”-kirjailija, Miljonääri, Talousopettaja ja esikuva

Rahablogia kirjoittaessani pyrin aina tuottamaan laadukasta, faktapohjaista sisältöä jota on helppo lukea ja ennenkaikkea ymmärtää.

Artikkelit ovat suunnattu kaiken ikäisille aloitteleville sijoittajille, ja pyrin aina tarjoamaan artikkeleissa ensisijaisesti arvoa lukijalle. Kaikki mainostamamme tuotteet, palvelut tai palveluntarjoajat ovat sellaisia, joita myös itse käytän tai joiden toimintojen takana voin varmasti seisoa ylpeänä.

Rahablogin arvot ovat:

  • Laadukas, helposti ymmärrettävä sisältö
  • Yhteistyökumppanien huolellinen valinta
  • Rahablogi on sitoutunut tarjoamaan lukijoilleen fatkapohjaista sisältöä, jonka ensisijainen tavoite on parantaa lukijan taloustietämystä
  • Rehellisyys, läpinäkyvyys ja artikkelien luotettavuus
  • Laadukas tutkimustyö artikkelien takana

Arvot

Rahablogi

Tavoitteet

Rahablogi

Rahablogin pitkäaikainen tavoite on tavoittaa 100 000 Suomalaista ja antaa kaikille näille lukijoille työkalut vaurastumiseen. Tavoitteeni on tarjota sinulle paikka, johon voit aina kääntyä talousasioissa – On sinusta kiinni mitä tällä tiedolla teet, ja oletko valmis aloittamaan oman tiesi vaurastumiseen.

Rahablogin motto ”Suomen paras sijoitusblogi” ei todellakaan ole ainoastaan sanahelinää: Tavoitteisiin kuuluu myös olla ”the”-paikka, johon Suomalaiset voivat kääntyä missä tahansa talouteen, sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvässä asiassa. Siksi Rahablogin motto on aina: Suomen PARAS sijoitusblogi.

Laatuvaatimus on tarkoituksella korkealla: Kun haluaa olla paras, tekee myös parhaansa. Toivon myös, että tämä näkyy konkreettisesti lukijalle laadukkaan, faktapohjaisen ja helposti ymmärrettävän sisällön kautta. Netissä on tarjolla monenlaista neuvoa, mutta Rahablogissa en koskaan luovu blogin arvoista ja tavoitteista olla Suomen paras sijoitusblogi.

Uskon myös vahvasti laadun kautta kasvamiseen, ja luotan hyvän sisällön tuovan blogille pitkäaikaisia, sitoutuneita lukijoita jotka kertovat blogista myös tuttavilleen. Näin voin itse keskittyä tuottamaan laadukasta sisältöä, ja blogi kasvaa laadulla.

Blogi tavoitti ensimmäisen kuukauden aikana reilut 400 yksittäistä, uniikkia lukijaa, joista suurin osa löysi blogin suosituksella, eli linkkejä jakamalla.

Rahablogi kiittää ihan jokaista yksittäistä lukijaa, joka on jakanut blogin linkin. Jokainen jako auttaa blogia tavoittamaan lisää Suomalaisia jotta voimme edistää missiotamme.


Oletko valmis oppimaan työkalut, joita kaikki elämässään menestyneet ihmiset ovat käyttäneet vaurastuakseen?

Lue alta viimeisimmät artikkelimme: