Siirry suoraan sisältöön

Sijoittamisaiheiset kirjat – Top 20 äänikirjat

Sijoittamismaailma on täynnä mahdollisuuksia, mutta myös haasteita. Olitpa sitten vasta aloittamassa sijoitusmatkaasi tai jo kokeneempi konkari, tiedonjano ei koskaan lopu. Onneksi apu on lähellä! Äänikirjat tarjoavat loistavan tavan oppia uutta ja syventää tietämystäsi sijoittamisesta missä ja milloin tahansa.

Tässä artikkelissa esittelemme 20 suosituinta sijoitusaiheista äänikirjaa. Mukana on niin klassikoita kuin uudempia teoksia, jotka tarjoavat arvokkaita näkökulmia ja käytännön vinkkejä sijoittamiseen. Sukella siis äänikirjojen maailmaan ja anna tietämyksesi kasvaa!

*Mainoslinkki. Etu koskee uusia asiakkaita. Tilaus jatkuu maksullisena kokeilujakson jälkeen. Voit peruuttaa tilauksen ennen uusiutumista välttääksesi maksut. Tarkistathan ajankohtaiset ehdot ennen tilausta.

Top 20 sijoitusaiheiset äänikirjat

Sijoitusaiheista kirjallisuutta on tarjolla niin paljon, että opiskelun aloittaminen voi herkästi tyssätä valinnan vaikeuteen. Tämän listan tarkoitus on tarjota sinulle laaja kattaus erilaisia sijoitusaiheisia kirjoja, joista löytyy varmasti mielenkiintoinen teos lähes kenelle tahansa.

Pyrin listaa laatiessani valitsemaan teoksia vähän kaikista näkökulmista. Lista sisältää niin legendaarisia klassikoita kuin tuoreita teoksia monesta eri näkökulmasta. Lisäsin myös jokaisen kirjan yhteyteen äänikirjanpalvelun, josta voit kuunnella kirjan jopa veloituksetta, jos et ole vielä käyttänyt ilmaista kokeilujaksoa kyseiseen palveluun.

1. Sijoittajaksi 7 päivässä – Unna Lehtipuu, Merja Mähkä

top 20 äänikirjat - sijoittajaksi 7 päivässä

Tiivis pakkaus sijoitustietoa, jonka tarkoitus on helpottaa sijoittamisen aloittamista ja tarjota juuri aloittelijalle suunnattua tietotaitoa näppärästi äänikirjamuodossa. Kirjaa on ainakin ylistetty kovasti internetin syövereissä, joten tämä on varmasti erinomainen valinta ensimmäiseksi sijoitusaiheiseksi kirjaksi.

Kuvaus storytel.com-sivustolta: ”Kirja esittää 7 päivän ohjelman, jonka suoritettuaan lukija on valmis ostamaan ensimmäisen osakkeensa tai rahastonsa. Hän tuntee sijoittamisen tyylejä ja tietää tärkeimmät sijoittamisen periaatteet. Mukana oikeiden ihmisten ”näin minä sen tein” -tarinoita sekä vinkki- and tsekkilistoja.

Kaikki turha on karsittu pois, jotta lukija pääsisi äkkiä vauhtiin. Merja Mähkä on yksityissijoittaja, sijoitusbloggaaja ja yrittäjä, Unna Lehtipuu yksityissijoittaja, talousvalmentaja ja toimitusjohtaja.”

*Tämä äänikirja löytyy Nextorystä. Kuuntele 20 tuntia ilmaiseksi!

2. Vaurastu kuin nainen – Moona Laakso

Virkistävä äänikirja sijoittamisesta naisten näkökulmasta. Kirja käsittelee menestyneiden naisten vaurastumistarinoita, ja kirjaan haastatellut henkilöt ovat varsin mielenkiintoisia. Ehdottomasi kuuntelemisen arvoinen teos!

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”On naisten vuoro vaurastua! Elokuussa 2021 ilmestyvä Vaurastu kuin nainen kertoo 12 menestyneen suomalaisen naisen tarinat rikastumisesta. Kirjassa sijoittavat sekatyöläiset, yrittäjät ja johtajat kertovat uratarinoidensa lisäksi sijoituksistaan ja ajatuksistaan rahasta, osa ensi kertaa näin avoimesti. Omat rahat, avioehto, rahakateus ja verotus – näistä kaikista on kirjan naisilla sanottavansa.

Maria Friström päätti lähteä Piilaaksosta Suomeen remontoimaan asuntoja. Mikä sai Minna Parikan lopettamaan huipulla ja missä asioissa Paola Suhosen mielestä naisten tulisi katsoa itseään peiliin?

Moona Laakso kysyy kirjan naisilta, miten he ovat onnistuneet kasvattamaan tulojaan ja omaisuuttaan. Jokaisen reitti vaurauteen on erilainen.

Kirja herättää ajatuksia rahasta ja rikastumisesta, mutta ennen kaikkea inspiroi ottamaan oman talouden ja tulevaisuuden haltuun sekä innostaa sijoittamaan, unelmoimaan ja ajattelemaan isommin. Vaurauden tavoittelu ei ole synti, lasten saaminen ei ole este ja raha voi mahdollistaa paremman tulevaisuuden niin itselle kuin yhteiskunnalle.”

Kirjassa vaurastumistarinansa kertovat:

 • Paola Suhonen, yksi Suomen menestyneimmistä vaatesuunnittelijoista
 • Jutta Larm, menestynyt hyvinvointiyrittäjä
 • Vappu Pimiä, koko kansan tuntema juontaja ja yrittäjä
 • Minna Parikka, uransa huipulla lopettanut kenkäsuunnittelija
 • Natalia Salmela, yksi Suomen menestyneimmistä bloggaajista
 • Yacine Samb, Googlen tuotemarkkinointipäällikkö ja naisjohtajuuden puolestapuhuja
 • Laura Tarkka, Gigantin toimitusjohtaja ja startup-yritysten enkelisijoittaja
 • Rafaela Seppälä, Sanoman pääomistajia ja yksi Suomen rikkaimmista naisista
 • Jasmin Hamid, näyttelijä ja sijoitusbloggaaja, Vuoden Sijoittaja 2020
 • Marja-Leena Haapanen, Naisten Oman Pörssiklubin perustaja ja pitkänlinjan osakesijoittaja
 • Terhi Majasalmi, asuntosijoittamisella vaurastunut naisvarallisuusvalmentaja
 • Maria Friström, nousujohteisen uran Piilaaksossa remppahommiin vaihtanut asuntosijoittajayrittäjä

*Tämä äänikirja löytyy Nextorystä. Kuuntele 20 tuntia ilmaiseksi!

3. Viisas sijoittaja – Esa Juntunen

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - viisas sijoittaja - esa juntunen

Asiansa osaavan kirjailijan teos, jossa käsitellään sijoittamista hiukan laajemmassa kuvassa. Kirja antaa mielenkiintoisen katsauksen myös sijoituksesta bloggaavan sijoittajan ajatusmaailmaan, ja tarjoaa varmasti hyödyllisiä näkemyksiä monista sijoittamiseen liittyvistä aiheista.

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Suositun sijoitusblogistin odotettu esikoisteos.

Suomen luetuinta yksityishenkilön sijoitusblogia Omavaraisuushaastetta yli seitsemän vuotta kirjoittanut Esa Juntunen antaa kirjassaan eväät parempaan sijoitusmenestykseen.

Viisas sijoittaja -kirja kertoo henkilökohtaisten ja universaalien tarinoiden ja esimerkkien keinoin, kuinka osakesijoittajana on mahdollista menestyä niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, kunhan tuntee osakemarkkinoiden lainalaisuudet. Mitä voimme oppia siitä, että pörssi on ainoa paikka maailmassa, jossa ihmiset juoksevat ulos alennusmyyntien alkaessa ja sisään alennusmyyntien loppuessa? Entä miksi osingot aiheuttavat sijoitusmenestystä haittaavaa riippuvuutta sijoittajissa? Kirjoittaja laittaa myös itsensä likoon ja kertoo paitsi onnistumisistaan sijoittajana myös tekemistään virheistä ja niistä saamistaan opeista.

Samalla teos osoittaa, että sijoittajan tärkein kyky ei ole äly, vaan tunneäly. Viisas sijoittaja tunnistaa omat virheensä ja puutteensa ja pystyy oppimaan niistä. Samalla hän kontrolloi vain niitä asioita, joita pystyy – ja menestyy näin sijoittajana.

Esa Juntunen on 31-vuotias kauppatieteiden maisteri, joka aloitti sijoittamisen keskellä syvintä vuoden 2007 finanssikriisiä.

Hänen Omavaraisuushaaste-sijoitusbloginsa on tunnettu erityisesti listautumisantianalyyseistaan sekä persoonallisista henkilökohtaisen talouden teksteistään, jotka ovat inspiroineet kymmeniä tuhansia suomalaisia säästämään ja sijoittamaan. Päivätöikseen hän on toiminut jo pitkään IT:n ja liiketoiminnan välissä vakuutusalalla.”

*Tämä äänikirja löytyy Nextorystä. Kuuntele 20 tuntia ilmaiseksi!

4. Sijoittajaksi noin 5 tunnissa – Merja Mähkä

Sijoittamisen pikakurssi, jonka on kirjoittanut sijoitusaiheisen sisällön yksi tunnetummista suomalaisista hahmoista. Mielenkiintoisia näkökulmia itseoppineen sijoittajan näkökulmasta.

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Haluatko alkaa sijoittaa, mutta et oikein tiedä, miten pääsisit alkuun? Sijoittajaksi noin viidessä tunnissa tarjoaa helposti ymmärrettävän pikastartin osake- ja rahastosijoittamiseen.

Kirjan kuunneltuasi tiedät, miten varallisuushissi toimii, ymmärrät osakesijoittamisen alkeet ja osaat valita itsellesi sopivat sijoitusrahastot. Lisäksi kuulet aitojen sijoittajien tositarinoita. Ennen kaikkea opit katsomaan maailmaa sijoittajan silmin.

Sijoittamisen ei tarvitse olla työlästä tai monimutkaista – se sopii ihan kenelle tahansa, jolla on vähän ylimääräistä rahaa. Suoraan kuunneltavaksi kirjoitettu kirja keskittyy perusasioihin ja jättää pois kaiken sellaisen, mitä ei ole välttämätöntä kertoa.

Merja Mähkä on itseoppinut sijoittaja, jonka mielestä sijoittaminen kuuluu kaikille. Merja tunnetaan podcasteista ja sijoituskolumneista sekä Instagramista, jossa hän selittää sijoittamisen kiemuroita auki päivittäin ilman vaikeita sanoja. Merja hoitaa tällä hetkellä noin 700 000 euron arvoista sijoitussalkkua verkkaisesti, mutta intohimoisesti.

Sijoittajaksi noin viidessä tunnissa on Mähkän kolmas sijoittamista käsittelevä kirja.”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

5. Osakesäästäjän opas – Alf Rehn

Äänikirja ei tällä hetkellä saatavilla. Listaa päivitetään aktiivisesti, joten voit myöhemmin palata artikkeliin ja tarkistaa saatavuuden!

Löysitkö kirjan äänikirjapalvelusta? Vinkkaa alle kommentteihin, niin lisään linkin listaan!

6. Sijoita kuin guru – Kahdeksan menestysstrategiaa osakemarkkinoille

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Vuosisadan kovimmat sijoitusopit yksissä kansissa. Sijoita kuin guru esittelee ja tuo tähän päivään sijoituskirjallisuushistorian tärkeimmät sijoitusfilosofiat sadan viime vuoden ajalta – ajankohtaisesti, suomeksi ja yksissä kansissa.

Mihin Helsingin pörssin yhtiöön kannattaisi sijoittaa, jos uskoo tiettyyn sijoitusfilosofiaan? Mitä kukin sijoitusguru ostaisi salkkuunsa tänään? Esipuheen on kirjoittanut Björn Wahlroos paljastaa, miten sijoituskohteita tulisi valita – ja ennen kaikkea sen, mihin ei missään tapauksessa pidä sijoittaa. Menesty paremmin – sijoita kuin guru!”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

7. Näin sijoitan pörssiosakkeisiin – opas nuorelle: Tie taloudelliseen riippumattomuuteen – Seppo Saario

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - Näin sijoitan pörssiosakkeisiin

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Sijoitusguru Seppo Saario, menestyskirjan Miten sijoitan pörssiosakkeisiin tekijä, on kirjoittanut nuorille suunnatun sijoitusoppaan, jossa lukija opastetaan arvopaperipörssien kiehtovaan maailmaan.

Se, miten osaat sijoittaa säästösi tuottavasti, ratkaisee, tuleeko sinusta taloudellisesti riippumaton, jotta voit tehdä valintoja vapaasti laskematta jokaista euroa. Kyse ei ole vain rahasta, vaan asenteesta, sitkeydestä ja tahdonvoimasta. Sijoittaminen pörssiosakkeisiin on kestävyyslaji.

Kirja auttaa lukijaa kehittämään itselleen tuottavan sijoitusstrategian, jota voi toteuttaa läpi elämän: tavoitteena pitää olla, että kymmenkertaistat parhaan sijoituksesi kymmenen vuoden välein.

Seppo Saario mediassa:

Seppo Saario sijoitti itsensä miljonääriksi, ja viime vuosi oli ”poskettoman hyvä – Konkarisijoittaja kertoo, miksi hän vaihtoi taktiikkaa / Helsingin Sanomat 25.1.20

Seppo Saario sijoittaa indeksirahastoihin ja parjaa osakesäästötiliä – ”Rajoitukset kertovat päättäjien tietämättömyydestä” / Arvopaperi 25.1.20

Näin tuplaat rahasi aina 6-7 vuoden välein – sijoituskonkari Seppo Saario, 81, antaa ohjeet / Taloussanomat 3.2.20

Konkarisijoittaja sai puhelun lakkoon kyllästyneeltä paperimieheltä, jolla oli yksi kysymys / Ilta-Sanomat 2.3.20

Sijoituskonkari Seppo Saario kääntyi osakepoimijasta indeksisijoittajaksi” / Salkunrakentaja 3.2.20

Seppo Saario: ”Olemme nousun keskivaiheessa” – näitä osakkeita sijoittajalegenda on ostanut viimeksi / Veronmaksajat 22.1.20

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

8. Tähtäimessä osakkeet – kuinka kääntää tappiotkin voitoiksi – Heikki Keskiväli

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - Tähtäimessä osakkeet – kuinka kääntää tappiotkin voitoiksi – Heikki Keskiväli

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Mikäli haluat säästää aikaa ja vaivaa opetellaksesi sijoittamisen perusasioita sekä kaipaat piristystä kuivan harmaisiin talousasioihin, tämä on siihen oikea teos. Jos olet haudanvakava etkä pidä opettavaisista tarinoista, kirja ei ole sinulle.

Kirja tiivistää vuosikymmenen sijoitustaipaleelta kymmeniä tuhansia sivuja sijoituskirjallisuuden viisauksia ja virheistä oppimista. Et opi, kuinka tuplaat rahasi nopeasti, vaan oppirahoja säästäen harjaannut ymmärtämään ympäröivää maailmaa sijoittajan silmin.”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

9. Sijoita paremmin, vaurastu nopeammin – Martin Paasi

Äänikirja ei tällä hetkellä saatavilla. Listaa päivitetään aktiivisesti, joten voit myöhemmin palata artikkeliin ja tarkistaa saatavuuden!

Löysitkö kirjan äänikirjapalvelusta? Vinkkaa alle kommentteihin, niin lisään linkin listaan!

10. Muurarin pojasta miljonääriksi – Staffan Bruun

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - Muurarin pojasta miljonääriksi – Staffan Bruun

Kuvaus Bookbeat.com-sivustolta: ”Huhtikuussa 1970 Maarianhaminan Ålandsbankenin konttorista astui ulos pettynyt 23-vuotias Anders Wiklöf. Hän oli hakenut lainaa autokaupan perustamiseen, mutta hakemus oli hylätty. Lainapyyntö ei ollut suuren suuri, mutta tyhjätaskuiselle miehelle summa olisi ollut elintärkeä.

Wiklöf päätti vielä joskus ottaa pankista revanssin. Hän perusti autokauppansa ilman alkupääomaa.Tämä kirja kertoo, kuinka työläiskodin kasvatti Anders Wiklöf raivasi tiensä juoksupojasta yhdeksi Suomen menestyneimmistä liikemiehistä.

Hänen yhtiönsä Wiklöf Holding on Suomen suurin yksityishenkilön omistama yritys. Sen kautta Wiklöf omistaa yli 20 yritystä, joiden toimialoihin kuuluu logistiikkaa, helikopteripalveluita, teollisuushalleja, kauppaa ja turismia. Liikemiehen hallussa on myös eräs pohjolan merkittävimmistä yksityisistä taidekokoelmista.

Entä se revanssi Ålandsbankenista? Nykyään Anders Wiklöf on pankin suurimpia osakkeenomistajia, ja hän on ollut pankin hallituksen jäsen vuodesta 2006.Staffan Bruun on kirjoittanut vetävän elämäkerran Anders Wiklöfin kiehtovasta kasvu- ja menestystarinasta.

Menestyksestään huolimatta miljonääri ei ole unohtanut juuriaan ja yhteiskunnallista vastuutaan.”

*Tämä äänikirja löytyy Bookbeatistä. Kuuntele 20 tuntia ilmaiseksi!

11. Sijoittaja – Mitä Hannes Kulvik oppi ahneudesta ja miten sinäkin voit vaurastua levottomilla osakemarkkinoilla

Kuvaus Bookbeat.com-sivustolta: ”Kertomus viisaasta ja voitokkaasta sijoittamisesta.

Viisas sijoittaja ostaa osakkeita halvalla, myy kalliilla ja nauttii elämästä. Periaate toteutuu harvoin. Moni sijoittaja seuraa lauman liikkeitä ja päätyy ostamaan kalliilla ja myymään halvalla.

Hannes Kulvik korostaa sijoittamisessa rohkeuden ja varovaisuuden tasapainoa. Hän on kehittänyt kokemustensa kautta voittoisan sijoitusstrategian, joka on johtanut pitkällä aikavälillä globaaleja osakemarkkinoita parempiin tuottoihin.

Kirjassa avataan Kulvikin sijoitusfilosofiaa ja kuvataan hänen sijoittajaelämäänsä.”

*Tämä äänikirja löytyy Bookbeatistä. Kuuntele 20 tuntia ilmaiseksi!

12. The Barefoot Investor – Scott Pape

Äänikirja ei tällä hetkellä saatavilla. Listaa päivitetään aktiivisesti, joten voit myöhemmin palata artikkeliin ja tarkistaa saatavuuden!

Löysitkö kirjan äänikirjapalvelusta? Vinkkaa alle kommentteihin, niin lisään linkin listaan!

13. The Total Money Makeover – Dave Ramsey

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - The Total Money Makeover – Dave Ramsey

Kuvaus Bookbeat.com-sivustolta: ”Do you want to build a budget that actually works for you? Are you ready to transform your relationship with money? This New York Times bestseller has already helped millions of people just like you learn how to develop everyday money-saving habits with the help of America’s favorite finance coach, Dave Ramsey.

By now, you’ve already heard all of the nutty get-rich-quick schemes and the fiscal diet fads that leave you with a lot of quirky ideas but not a penny in your pocket. If you’re tired of the lies and sick of the false promises, Dave is here to provide practical, long-term help. The Total Money Makeover is the simplest, most straightforward game plan for completely changing your finances. And, best of all, these principles are based on results, not pie-in-the-sky fantasies. This is the financial reset you’ve been looking for.

The Total Money Makeover: Classic Edition will give you the tools and the encouragement you need to:

Design a sure-fire plan for paying off all debt–from your cars to your home and everything in between using the debt snowball methodBreak bad habits and make lasting changes when it comes to your relationship with moneyRecognize the 10 most dangerous money mythsSecure a healthy nest egg for emergencies and set yourself up for retirementBecome financially healthy for lifeLive like no one else, so later you can LIVE (and GIVE) like no one else!”

*Tämä äänikirja löytyy Bookbeatistä. Kuuntele 20 tuntia ilmaiseksi!

14. The Automatic Millionaire – David Bach

Äänikirja ei tällä hetkellä saatavilla. Listaa päivitetään aktiivisesti, joten voit myöhemmin palata artikkeliin ja tarkistaa saatavuuden!

Löysitkö kirjan äänikirjapalvelusta? Vinkkaa alle kommentteihin, niin lisään linkin listaan!

15. Suosioharha: Sijoittaminen on taitolaji

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - Suosioharha: Sijoittaminen on taitolaji

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Sijoittamisen salaisuutta ei ole vieläkään ratkaistu, mutta se voidaan varmuudella sanoa, että nykyiset sijoitustuotteet eivät toimi; rohkeakaan riskinotto ei enää palkitse vastaavilla tuotoilla.?

Sijoittaminen on syvällistä osaamista ja taitoa vaativa laji. Osaavalle ammattilaiselle kannattaa maksaa siitä, että hän tekee asioita, joita ei itse osaa. Useimmat sijoituspalvelut kuitenkin myyvät ratkaisuja, jotka moni osaisi toteuttaa itsekin (kuten hajauttaminen). Miksi? Siksi, että ratkaisut ovat helppoja ja suurin osa asiakkaista haluaa ostaa sellaisia; ne ovat suosittuja, ja suosio on vahva ostopäätöstä tukeva signaali.

Tämä kirja porautuu sijoitustuotteiden suosioharhaan ja antaa ohjeita paremmasta sijoittamisesta. Siihen päästään vain sijoitustaitoja kehittämällä, systemaattisen harjoittelun ja opettelemisen kautta. Mutta ihan ensin on tiedettävä, miten keskimääräistä tuottoa parempiin tuloksiin päästään.”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

16. The Intelligent Investor – Benjamin Graham

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - The Intelligent Investor – Benjamin Graham

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”By far the best book on investing ever written.” —Warren Buffett

The definitive book on value investing, this hardcover edition feature’s Benjamin Graham’s original wisdom from 1949 and includes a foreword by John C. Bogle, founder of The Vanguard Group

The greatest investment advisor of the twentieth century, Benjamin Graham taught and inspired people worldwide. Graham’s philosophy of “value investing”—which shields investors from substantial error and teaches them to develop long-term strategies—has made The Intelligent Investor the stock market bible ever since its original publication.

Vital and indispensable, The Intelligent Investor is the most important book you will ever read on how to reach your financial goals.”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

17. The Little Book of Common Sense Investing (Yhteenveto) – John C. Bogle

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - The Little Book of Common Sense Investing

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Get the Summary of John C. Bogle’s The Little Book of Common Sense Investing in 20 minutes. Please note: This is a summary & not the original book.Original book introduction: The Little Book of Common Sense Investing is the classic guide to getting smart about the market. Legendary mutual fund pioneer John C. Bogle reveals his key to getting more out of investing: low-cost index funds. Bogle describes the simplest and most effective investment strategy for building wealth over the long term: buy and hold, at very low cost, a mutual fund that tracks a broad stock market Index such as the S&P 500.

While the stock market has tumbled and then soared since the first edition of Little Book of Common Sense was published in April 2007, Bogle’s investment principles have endured and served investors well. This tenth anniversary edition includes updated data and new information but maintains the same long-term perspective as in its predecessor.”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

18. The Psychology of Money (Yhteenveto) – Morgan Housel

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - The Psychology of Money (Yhteenveto)

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”Get the Summary of Morgan Housel’s The Psychology of Money in 20 minutes. Please note: This is a summary & not the original book.

Original book introduction: Summary of Morgan Housel’s ”The Psychology of Money: Timeless Lessons on Wealth, Greed, and Happiness”. Chapter Zoom provides a detailed look at Morgan Housel’s popular book ”The Psychology of Money: Timeless Lessons on Wealth, Greed, and Happiness”, so you can appreciate the book even more.

It contains many tantalizing sections such as 1. ) Book Summary Overview 2. ) Chapter by Chapter Summaries 3. ) Trivia Questions – and much more!

Order the paperback and start reading immediately! *Please note: This is an unofficial companion book to Morgan Housel’s powerful book ”The Psychology of Money: Timeless Lessons on Wealth, Greed, and Happiness” – it is meant to improve your reading experience and is not the original book. It has not been approved or is affiliated by the original author or publisher of the book.”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

19. A Random Walk Down Wall Street – Burton G. Malkiel

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - A Random Walk Down Wall Street

Kuvaus Nextory.com-sivustolta: ”The best investment guide money can buy, with more than 1.5 million copies sold, now fully revised and updated.

Today’s stock market is not for the faint of heart. At a time of frightening volatility, what is the average investor to do? The answer: turn to Burton G. Malkiel’s advice in his reassuring, authoritative, gimmick-free, and perennially best-selling guide to investing. Long established as the first book to purchase before starting a portfolio or 401(k), A Random Walk Down Wall Street now features new material on ”tax-loss harvesting,” the crown jewel of tax management; the current bitcoin bubble; and automated investment advisers; as well as a brand-new chapter on factor investing and risk parity.

And as always, Malkiel’s core insights on stocks and bonds, as well as real estate investment trusts, home ownership, and tangible assets like gold and collectibles along with the book’s classic life-cycle guide to investing, will help restore confidence and composure to anyone seeking a calm route through today’s financial markets.”

*Tämä äänikirja löytyy Nextorystä. Kuuntele 20 tuntia ilmaiseksi!

20. I Will Teach You To Be Rich – Ramit Sethi

parhaat sijoitusaiheiset kirjat - top 20 äänikirjat - I Will Teach You To Be Rich

Kuvaus Storytel.com-sivustolta: ”A unique voice on money, one singularly attuned to…his generation.” (San Francisco Chronicle)

Buy as many lattes as you want. Spend extravagantly on the things you love. Live your rich life instead of tracking every last expense with Ramit Sethi’s simple, powerful, and effective six-week program for gaining control over your finances.

This isn’t typical advice from a money expert. In this completely updated second edition, Ramit teaches you how to choose long-term investments and the right bank accounts. With his characteristic no-BS perspective, he shows how to squeeze every hidden benefit out of your credit cards. Crush debt and student loans. Learn the exact words to negotiate a raise. Set up an automatic payment system and get on with your life. Plus, new material on overcoming psychological barriers, love and money, new investments options, and real audience stories of how applying Ramit’s principles led to a rich life.

“Don’t let the breezy, irreverent style of this book fool you. It contains serious advice on personal-finance decisions, from budgeting and savings to spending and investing.” (Burton G. Malkiel, author of A Random Walk Down Wall Street)

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be made available along with the audio.”

*Tämä äänikirja löytyy Storytelistä. Kuuntele jopa 100 tuntia ilmaiseksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Saat kuukausittaisen yhteenvedon Suomen parhaan sijoitusblogin artikkeleista. Yksi sähköpostiviesti kuukaudessa. Ei turhaa roskapostia.