Siirry suoraan sisältöön

Korkoa korolle-laskuri

Korkoa korolle-ilmiö on sijoittajan paras kaveri, ja sitä kuvataan jopa maailman 8. ihmeeksi. Se on myös monen mielestä ainoita tapoja vaurastua tavalliselle palkansaajalle. Suurin osa sijoitusmaailmassa hetkenkin pyörinyt tuntee termin jo ennestään, ja yleisön pyynnöstä Rahablogilla on nyt myös laskuri, jolla voit laskea ilmiön vaikutuksen sijoituksiisi.

Laske ilmiön vaikutus sijoituksiisi:

Miten korkoa korolle-ilmiö toimii?

Korkoa korolle-ilmiöllä tarkoitetaan ajan kuluessa eksponentiaalisesti kasvavaa tuottoa suhteessa alkuperäiseen sijoitettuun pääomaan.

Selitys lienee hepreaa edelleen, joten yksinkertaistetaan hieman: Korkoa korolle tarkoittaa sitä, että pienikin pääoma kasvaa riittävän monen vuoden kuluttua valtavaksi summaksi.

Korkoa korolle laskukaava

Korkoa korolle-ilmiön laskukaava on seuraava:

X × (1+r/100)^t

X = alkuperäinen sijoitus
r = korko
t = sijoitusaika (esim. vuosissa)

Korkoa korolle-laskuri sovellus

Haluatko korkoa korolle-laskurin myös omalle sivustollesi? Voit käyttää alla olevaa koodia upottaaksesi Rahablogin laskurin omalle sivustollesi.

Laskuria saa käyttää vapaasti yhdellä ehdolla – Kopioi myös alla näkyvä teksti julkaisun yhteyteen:

”Laskuri julkaistu osoitteessa Rahablogi.com

<iframe src="https://rahablogi.com?cff-form=7" name="korko" width="100%" height="850px" style="border: none #000000;"></iframe>

Miten lisään laskurin omalle sivustolleni?

Jos käytät WordPressiä, voit lisätä laskurin sivustollesi lisäämällä artikkeliin ”Mukautettu HTML”-lohkon – Kopioi vain koodi suoraan koodikenttään, ja laskurin pitäisi toimia sivullasi.

Suurin osa verkkosivun rakentamiseen käytettävistä sovelluksista osaa myös tunnistaa suoraan iframe-koodin, joten voit hyvin suurella todennäköisyydellä myös yksinkertaisesti kopioida koodin yltä ja liittää sen sivustollesi sellaisenaan.

Onko laskurin käytössä ongelmia? Ota yhteyttä sähköpostitse: info@rahablogi.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *