Siirry suoraan sisältöön

Rahablogi


Esittely – Rahablogi. Suomen Paras sijoitusblogi

Inflaatio jyllää vuonna 2022 ja monet miettivät mihin sijoittaa rahansa vuonna 2022.

Rahablogi on paras sijoitusblogi sinulle, joka haluat oppia ajankohtaisia talousasioita ja käydä keskustelua aiheeseen liittyen.

Rahablogissa haluan jakaa kanssanne asioita, joita opiskelemalla voit itsekin saada innostuksen talousasioihin ja voit käyttää oppimaasi oikeassa elämässä – Jotta voit vaurastua kanssani.

Makrotalouden rattaat pyörivät yllättävän ennustettavalla tavalla. Osakemarkkinat, kryptoista puhumattakaan ovat taas ihan toisessa ääripäässä. Kukaan ei tiedä, mihin kurssi kipuaa ja kukaan ei osaa ennakoida milloin kurssi taas nousee. Lue lisää niin kerron sinulle miten nämä asiat vaikuttavat sinunkin elämääsi ja miten voit hyödyntää tätä tietoa omassakin toiminnassasi.

Rahablogissa on maksettua mainossisältöä. Blogin sisältöä tai kehotuksia ei tule nähdä sijoitusvinkkeinä tai ohjeina, ainoastaan omana spekulaationani. Sijoittamiseen liittyy aina riski ja koskaan ei voi toistaa liian useasti: Sijoita ainostaan rahaa, jonka olet valmis häviämään täysin.

Rahablogin missio – Miksi Rahablogi on olemassa?

Rahablogin tavoite on tarjota Suomalaisille helposti ymmärrettävää, faktapohjaista sisältöä ja rahakoulutusta. Rahablogin kaikessa toiminnassa noudatetaan tiettyjä arvoja, ja ilman niitä koko blogi toimisi ilman päämäärää.

Rahablogi on sitoutunut tarjoamaan lukijoilleen aina ajantasaista, faktapohjaista ja laadukasta sisältöä. Artikkelien aiheet valitaan tarkasti, ja aihealueet pyritään pitämään kohderyhmälle sopivana.

Voit lukea blogin arvoista ja missiosta tarkemmin tästä.

Suomen – ja koko maailman koulutusjärjestelmässä on kerta toisensa jälkeen todistettu puute tosielämän taloustiedon opettamisesta. Koulutusjärjestelmämme tarjoaa sinulle hyvät eväät pärjätäksesi työelämässä, mutta tarjoaa puutteelliset työkalut oman taloutesi kehittämiseen ja pitkällä tähtäimellä vaurastumiseen.

Rahablogi onkin perustettu juuri tästä syystä. Blogin pitkän aikavälin tavoite on tavoittaa 100 000 Suomalaista ja tarjota mahdollisimman monelle Suomalaiselle työkalut oman talouden parempaan hallintaan sekä mahdollisuus vaurastumiseen.


Blogi on tavoittanut jo

711 / 100 000

Suomalaista

Päivitetty: 09.11.2022

Kuukausittaiset kävijät Lokakuussa: 283

Kävijämäärän julkaiseminen on osa Rahablogin läpinäkyvyyslupausta:

Päivitämme kuukausittain ajantasaisen kävijämäärän, jotta lukijamme voivat seurata tavoitteemme edistymistä. Lukema kuvaa uniikkeja vierailijoita blogin perustamispäivästä laskentapäivään saakka.


Viimeisimmät artikkelit:


Aihealueet


Eikö riitä?

Lisää luettavaa Suomeksi:

Mihin Sitä Säästäis? – Suomalainen sijoittamiseen ja tienaamiseen keskittyvä blogi ja YouTube-kanava

Terhin rahablogi on aktiivinen Suomalainen sijoitus – ja rahablogi.

Nordnetin sijoitusblogista löytyy paljon hyvää materiaalia!

CryptoRunner – Suomen suurin kryptovaluuttojen vertailupalvelu

Suosittelemiani Youtube-kanavia:

Mihin Sitä Säästäis?

Economics Explained

Ray Dalio

Sorelle Amore Finance

New Money

Youtube-kanavamme:

Rahablogi