Siirry suoraan sisältöön

Kiitos.

Rahablogi saavutti päivämäärällä 04.12.2023 tavoitteen, jonka alun perin asetin sivuston pitkäaikaiseksi kävijämäärätavoitteeksi. Tavoitteen asettamishetkellä tuo lukema tuntui sen verran hurjalta, että en rehellisesti sanottuna uskonut sen välttämättä toteutuvan koskaan, saatika sitten näin nopeasti.

Heinäkuussa 2022 perustettu blogini on siis nyt saavuttanut jo hiukan yli 100 000 suomalaista uniikkia lukijaa, ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen kaikille teille, jotka olette sivustollani tänä aikana vierailleet.

Erityisen kiitollinen olen teille kaikille, jotka olette artikkeleihin kommentoineet ja olleet aktiivisessa vuorovaikutuksessa sisällön kanssa. Tekstimuotoinen sisällöntuotanto eroaa monesta muusta kanavasta mm. sillä tavalla, että kommentteja tai viestejä tulee huomattavasti vähemmän esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin sekä videomuotoiseen sisältöön verrattuna.

Arvostan toisin sanoen suuresti jokaista kommenttia, jonka te minulle laitatte. Pyrin myös vastaamaan jokaiseen sähköpostiviestiin sekä kommenttiin kattavasti, ja jos kysyttävää herää mistä tahansa sisältöön liittyvästä tai liittymättömästä asiasta, niin laittakaa rohkeasti viestiä tai kommenttia tulemaan!

Mitäs sitten seuraavaksi?

Muistan kirjoittaneeni aikoinaan, että sivuston ylläpitäminen ilman päämäärää on äärimmäisen haastavaa, ja tämän takana edelleenkin seison – seuraavaksi pitäisi siis määritellä sivustolle uusi tavoite.

En muista olenko tästä jo jossain vaiheessa maininnutkin, mutta sivuston perustamishetkellä minulla oli myös muita tavoitteita kuin pelkästään se, että sivustolla vierailee tietty määrä ihmisiä. Näitä olivat mm. se, että pysyn arvoissani, kirjoitan laadukasta ja lukijaa aidosti hyödyttävää sisältöä sekä se, että sivusto tuottaa edes jotain tuloja säännöllisesti.

Myös kaikki nämä tavoitteet on kävijämäärätavoitteen täyttyessä saavutettu, eli myöskään näistä ei tässä yhteydessä ole seuraavaksi virstanpylvääksi. Tällä kertaa täytyy siis tavoitella jotain hiukan kunnianhimoisempaa.

En vielä tässä vaihesssa ole ehtinyt ajattelemaan seuraavaa tavoitetta kovinkaan kattavasti, ja koska vuosi on pian vaihtumassa jälleen uuteen, lienee pieni paussi paikallaan.

Toivoisinkin tässä vaiheessa teiltä hiukan apua. Mitä TE haluaisitte lukea jatkossa? Mihin suuntaan haluaisitte Rahablogin sisällön menevän? Haluaisitteko, että pyrin kehittämään sivuston siihen pisteeseen, että kirjoituksia tehdään useamman henkilön voimin, vai pidättekö enemmän siitä, että päivittelen aika-ajoin kuulumisiani ja kirjoittelen itse niistä aiheista, jotka minua kiinnostavat?

Vai jotain ihan muuta?

Jos et halua kommentoida julkisesti, niin voit laittaa yksityisesti minulle suoraan viestiä osoitteeseen info@rahablogi.com. Lupaan myös lukea jokaisen kommentin ja ottaa palautteen huomioon.

Päätöksiä tästä tehdään vasta ensi vuoden puolella, joten aikaa vastata on vielä rutkasti! Jotain sisältöä vielä tässä joulukuun aikana varmasti julkaistaan, mutta ensi vuoden puolella laitetaan varmasti uutta vaihdetta silmään ja pyritään siihen, että kehityssuunta pysyy nousujohteisena.

Mukavaa joulun odotusta kaikille, ja vielä toistamiseen kiitos kaikille Rahablogin lukijoille!

-Ville Halla-aho – Rahablogi.com omistaja/kirjoittaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa kuukausittainen uutiskirje

Saat kuukausittaisen yhteenvedon Suomen parhaan sijoitusblogin artikkeleista. Yksi sähköpostiviesti kuukaudessa. Ei turhaa roskapostia.